Arhimedž - Kako generirati dohodak ne radi ništa

Tipični trener ili konzultant će vas pitati kako odabrati jedan od njih i program vježbanja bi otkriće više nego što će sada, pa čak i to jednostavnije. Ali nema vlakova za faksiranje za čitanje.

Sada je dan da uistinu više ne računamo svijet tvrtke, industriju ili vladu da budu tamo za ljude kad su se spremni povući. Velike vijesti, zasigurno ima internet, resurs koji prošle generacije nisu imali. Internet vam daje prosječnu količinu sintetike i tako iskoristiti postavljanje bogatstva, nematerijalne koju smo ikada vidjeli. Pojedinac je spreman isprobati punu korist od toga?

Pretpostavimo da svatko može imati savršeni proizvod. Recimo, zbog ovoga u ovom članku, to su tenisice Golden Goose koje postavljaju zlatna jaja. Savršeni proizvod ne biste naveli? Nešto što bi svi odigrali svi! Pa ipak, niste preselili neke svoje zalihe zlatnih gusaka. Možda ste ga prodali u protekloj godini, a koja je bila tvoja majka. Osoba koju sada radiš?

Mislim, idi, sve što moram učiniti jest dobiti JEDAN, samo Pojedinac da vjerujem kao i ja - to želi šanse samo napraviti pristojan život iz kuće, kao i ja, jer [mi smo] kao Flynn, tko god Pakao Flynn je ili se činilo da je. : O) Dakle, ovdje idem, prebaciti svoje dragocjene 25 smackers, i znate što ?! "Osjećam se dobro, kao što sam znao da bih" [yeah, moj čovjek James B je rekao da mi reći]. Dakle, da, idem o tome da se osjećam divno. Osjećam se dobro u ovom programu, napravio sam vrlo pravo i mudre financijsko rješenje.

Ali nisam, pa evo nas vrlo dobro. S obzirom na sveprisutnost društvenih medija ovih dana, sigurno postoji, zar ne? Rješenje je da, ali obično je svjetlosna godina ostavljajući hiper i hiperbole. Znači, osoba koja se bavila pravim primarnim prednostima društvenog medija? Dođite do osnova Zlatne gusinje.

I kao što je James Riley, Jr. rekao na ovom komentaru Examinera, sam projekt ARC Tunnel je loše dizajniran. Uronio je pod noge od 90 metara do potpuno novog prestanka. Ova stanica nema željezničku vezu s New York Penn, i nikakva veza bilo koje vrste s Grand Central Stationom, koja izgleda kao izvorni plan. Jedina povezanost bilo koje vrste je dizalom, kao i povezana s pokretnim stepenicama, pri čemu su prvi crteži koji izazivaju vrtoglavicu bilo koju vrstu gledatelja.

Na temelju prošlih fantastičnih Golden Goose Tenisice Hausremena ja sam već prilično dobar igrač i stoga ću vam postati "dobar" ili "velik" igrač u relativno kratkom vremenskom okviru. Dobivanje stručnjaka u ovoj igri bit će jednostavno jer su Zlatne Guske Tenisice inherentne. Ja stvarno ne bih trebao pokušati raditi kao teško na bolje kako će moje djevojke, jer ja mogu već ih pobijediti.

Zabavno je igrati glupane igre koje mjere vaš kapacitet mozga u odnosu na vaše prijatelje. Zabavno je otkriti novi bend ili film koji kućanstvo još nije primijetio. Zabavno je reinterpretirati sposobnu šalu jednog komičara kao što je. Zabavno je (obično) ponovo se povezati sa starim prijateljima nakon što su brojni povezani s vašim dodirom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *